Начална страница
Визитка
Екип
Услуги
Клиенти
Общност
Гоу Грийн
Връзки
Контакти
 
 
"Зелени" сайтове:

homeadvisor.com - Go Green at Home! For Kids & Adults by Andrea Davis

Be aware
Mesothelioma Symptoms - Questions. Answers. Support.ecobulpack.com - Екобулпак е водещa национална организация за преработка на отпадъци от опаковки

greenjotter.org - сайт с интересни зелени новини и инициативи

moew.government.bg - сайт на МОСВ

gorichka.bg – сайтът на инициативата на Маги Малеева за "зелен" начин на живот и за популяризиране на идеята за устойчиво развитие

forthenature.org – сайт на коалицията на почти всички активно работещи екологични неправителствени организации в България. Основаването на коалицията е свързано с нуждата от иницирани и подкрепа на кампании за запазване на защитените природни територии в България. В коалицията членуват около 30 неправителствени организации.

greenbalkans.org – сайт на една от най-активните екологични неправителствени организации в България, която е сред съоснователите на коалиция „За да остане природа в България”

bbf.biodiversity.bg - фондация "Биоразнообразие" е неправителствена организация, чиято мисия е да допринася за опазването на биологичното разнообразие и природното наследство на България и съседните страни от Югоизточна Европа. Фонадцията е един от основателите на коалиция „За да остане природа в България”

wwf.bg – българският сайт на една от най-големите и опитни световни неправитлествени организации, ангажирани с околната среда, с представителства в над 100 страни по света.

Сайтове на български компании, които се занимават с разделно събиране на отпадъци:

ecopack.bg

recopak.com

bulecopack.com

eoearth.org - Encyclopedia of Earth

recycling-guide.org.uk/rrr.html- Reduce, Reuse, Recycle

recyclenow.com

mbdc.com/c2c_home.htm- Cradle to cradle

seventhgeneration.com

foe.co.uk

fakeforеst.com

ecofriendlyandsolarproducts.co.uk

storyofstuff.com - тук можете да видите едно много приятно, забавно и поучително филмче за „нещата”, за всичко онова, което консумираме. Както казват авторите му – то ще те научи на нещо, ще те разсмее и дори може да промени завинаги начина, по който възприемаш „нещата”.

www.slideshare.net – тази презентация за водата от появата си в SlideShare.net много бързо заема челните места по интерес. Презентацията спечели и конкурса “Най-добрите презентации в света” за 2008 година. Разглеждана е над 167 000 пъти.


следваща страница: Контакти

english version
     
 go green начало | go green визитка | - екип | - услуги | - клиенти | go green общество | - гоу грийн | - връзки | go green ресурси | go green контакти

©"Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД
Всички права запазени.s-kay.com