Начална страница
Визитка
Екип
Услуги
Клиенти
Общност
Гоу Грийн
Връзки
Контакти
 
 

Всички права запазени

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на този уебсайт (уебсайта), са собственост на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Разрешава се заглавие и/или параграф от текст от уебсайта да бъдат използвани в обема и вида, при условие, че това не причинява вреди за "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори и техните услуги, при ясно текстово обозначаване на името на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и посочване на линк към уебсайта на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори, на който е публикуван целия материал и от който текстовете са копирани. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори интерфейс. "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори си запазват правото да извършват промени по всяко време, без да дължат предварително уведомление.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори за съответния вид използване.english version
 

Кои сме ние?

Гoу Гpийн Комюникeйшънc
е консултантска агенция за комплексни услуги в областта на комуникациите създадена през 2008 година. Агенцията предлага разнообразни висококвалифицирани специализирани услуги.
виж нашата визитка...

Вярваме, че една от силните страни на Гoу Гpийн Комюникeйшънc са нашите служители.
виж нашият екип...

Какво предлагаме?

Гoу Гpийн Комюникeйшънc предлага широк спектър от комуникационни услуги, използвайки различен подход в зависимост от всеки клиент, казус и ситуация.
виж нашите услуги...

 
 go green начало | go green визитка | - екип | - услуги | - клиенти | go green общество | - гоу грийн | - връзки | go green ресурси | go green контакти

©"Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД
Всички права запазени.s-kay.com