Начална страница
Визитка
Екип
Услуги
Клиенти
Общност
Гоу Грийн
Връзки
Контакти
 
 

All rights reserved

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на този уебсайт (уебсайта), са собственост на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Разрешава се заглавие и/или параграф от текст от уебсайта да бъдат използвани в обема и вида, при условие, че това не причинява вреди за "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори и техните services, при ясно текстово обозначаване на името на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и посочване на линк към уебсайта на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори, на който е публикуван целия материал и от който текстовете са копирани. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори и техните services, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори интерфейс. "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори си запазват правото да извършват промени по всяко време, без да дължат предварително уведомление.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на page или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на "Гoу Гpийн Комюникeйшънc" ЕООД и/или неговите партньори за съответния вид използване.  българска версия
 

Кои сме ние?

Гoу Гpийн Комюникeйшънc
е консултантска агенция за комплексни services в областта на комуникациите създадена през 2008 година. Агенцията предлага разнообразни висококвалифицирани специализирани services.
виж нашата business card...

Вярваме, че една от силните страни на Гoу Гpийн Комюникeйшънc са нашите служители.
виж нашият team...

Какво предлагаме?

Гoу Гpийн Комюникeйшънc предлага широк спектър от комуникационни services, използвайки различен подход в зависимост от всеки клиент, казус и ситуация.
виж нашите services...

 
 go green home | go green business card | - team | - services | - clients | go green community | - go green | - links | go green download | go green contacts

© Go Green Communications Ltd.
All rights reserved.s-kay.com